Az ICE-ARENA
   
  Az ICE-ARENA egy szállítható jégpálya, melynek az a különlegessége, hogy a jégfelület nem természetes jégből, hanem egy szabadalmaztatott műanyagból, a FUN FLOOR Multi-Sportboden-ből áll.

ICE-ARENA

  Ezen műanyag felületnek hasonló a csúszósága, mint a jégnek. A csúszási hatásfoka kezeletlen állapotban is eléri a csiszolt jég 80 %-át.  "LIKE ICE" csúszássegítő emulziós kezelés után a felület csúszási hatásfoka a csiszolt jég 94 %-át is eléri.
  Az ICE-ARENA lehetővé teszi az egész éves korcsolyázást a hőmérséklettől teljesen függetlenül.
  Az ICE-ARENA teremben vagy ugyanúgy a szabadban, egész évben használható.
  Sokéves szabadban történő használatra lett tervezve.
  Az üzemeltetéshez se víz, se energia nem szükséges!
   
  Felépítés / szerelés:
  A felépítése és a lebontása gyors és egyszerű. A felépítés 1-2 napig tart (nagyságtól függő), míg a lebontáshoz 1 nap is elegendő. Az  ICE-ARENA szinte minden talajon felállítható. Az acélalváz állítható lábai segítségével a talaj egyenetlenségeit könnyen ki lehet igazítani.
   
  A sportpadlókonstrukció acélalvázzal vagy a nélkül is szállítható.
  Más méretek, kör vagy ellipszisformák kívánságra ugyancsak szállíthatók. Szívesen elkészítünk egy ajánlatot.
   
  Célcsoport:
  Az ICE-ARENA azoknak a kedvét fogja megnyerni, akik szeretik a jégsportokat, azaz szívesen korcsolyáznak az egész évben.
   
  Különlegesen jól alkalmazható:
  belvárosokban sportpályákon iskolákban óvodában nyitott strandokon szállodák mellett campingekben szabadidőparkokban bevásárlóközpontokban
  Az ICE-ARENA egyszerű szállíthatóságának köszönhetően, mindenütt gyorsan fel lehet építeni és használat után megint lebontani.
   
  Az ICE-ARENA szervizelése
  Az ICE-ARENA egy technikailag magasan fejlett produkt - aktív technika vagy energia felhasználása nélkül. A padlószerkezetet a használatba vétel előtt le kell csiszolni. Amennyiben az ICE-ARENA a szabadban áll, ajánlatos a felületet naponta egyszer letakarítani és lemosni. Erre a célra ideális egy gőzborotva. Durva piszkok vagy kövek megsérthetik a padlószerkezetet és akadályozzák a csúszást, ugyanúgy mint a jégen! Megfelelő szervizelés esetén a padlószerkezet kb. 10 évig, míg az acélkonstrukció legalább 15 évig használható. Példáink még természetesen nincsenek.
   
  A korcsolyapályák forradalmasítása
  A jégpályák gazdaságos üzemeltetését, az állandóan növekvő kiadások energiára és személyzetre, nagyon megnehezítik. Hozzájárul ehhez még a csökkenő látogatottság is.
  A FUN FLOOR Multi-Sportboden felületen a korcsolyázás egész évben energia felhasználása nélkül lehetséges. A padlószerkezet lerakása után további kiadások vízre és hűtésre nincsenek. Egyidejűleg minden görkorcsolyázó és görkorcsolyás hockeyjátékos is boldogan használja miután a FUN FLOOR Multi-Sportboden kiválóan alkalmas a gördülő korcsolyázásra is. Amennyiben se, korcsolyás se görkoris nem akar éppen korizni, fel kell két focikaput állítani. A FUN FLOOR Multi-Sportbodenen optimálisan lehet tornacipőben is mozogni. Ezen a felületen minden lehetséges. Ha azonban a padlófelületet korcsolyázásra akarjuk optimalizálni, elég ha a LIKE ICE  emulziót vékonyan egy szorócsővel elterítjük. A FUN FLOOR Multi-Sportbodenen mint jégen tudunk rögtön siklani. ICE-ARENA
     
 

 

  HOME VISSZA TOP TOVÁBB Fun-Arena - magyar