Részletek
   
  A FUN-ARENA egy köztéri vagy privát használatú sport- és szabadidő-stadion,  amely úgy a hobbysportolóknak, mint a profiknak egyaránt kiválóan megfelel.
 
 
 
 
 
 
  A különlegességek
  Punkt  Mobilitás
  A FUN-ARENA mindenütt, a talajviszonyoktól majdnem függetlenül, szabadban vagy teremben felépíthető. A technikai kivitelezése lehetővé teszi a gyors és egyszerű lebontását, majd egy másik helyen való felépítését.
  Punkt  A szabadalmaztatott FUN FLOOR Multi-Sportboden
  Alig akad jelenleg olyan sportpadlózat, amelyik sokoldalúbban felhasználható, mint a  FUN FLOOR Multi-Sportboden. A jégsportoktól (korcsolyázás, jéghockey, jégteke, ...), a görkorcsolyázásig, foci, kosár- és kézilabda, .... mind ezen a szabadalmaztatott műanyag sportpadlón űzhetők.
A FUN FLOOR Multi-Sportboden különlegessége, hogy rajta az összes jégsport is űzhető. A felület kezelés nélküli csúszási hatásfoka eléri a csiszolt jég 80%-át. A "LIKE ICE" emulzióval kezelt felület viszont eléri már a csiszolt jég csúszásának 94%-át.
  Punkt  Környezetbarát
  A FUN-ARENA tervezésnél a környezetvédelmi szempontokat messzemenőleg figyelembe vették. A technikailag relatív bonyolult konstrukció lehetővé teszi, majdnem minden talajhoz való egyszerű hozzáigazítását. Ennek következménye, hogy a talajfelületet nem kell lebetonozni. Két méteres-távolságban hosszirányban, és egyméteres-távolságban, keresztirányban egyenként beállítható tartókon áll a FUN-ARENA. A talaj megfelelő teherbírása esetén elegendő egyszerű betonlapok lerakása a tartók alá. Miután nem kellett a talajt lebetonozni, egy esetleges lebontás esetében nem kell a talajt komoly költségekért helyreállítani.
  Punkt  Az ár-teljesítmény viszony
  Az ár-teljesítmény viszonyt kiválónak mondhatjuk, ha figyelembe vesszük a FUN-ARENA nyújtotta sokféle sportolási lehetőséget, a környezetbarát kivitelezést valamint azt, hogy made in germany. A FUN-ARENA sokoldalúsága biztosan Önt is meggyőzi!
  Punkt  Fontos tudnivalók
  Görkorcsolyázás:
  A FUN FLOOR Multi-Sportbodenen nem lehet minden görkorcsolyával jól futni. Lehetőleg puha kerekeket kell használni. legjobban megfelelnek a 74 A keménységű inliner kerekek.
  Korcsolyázás:
  Előfeltétel a jól megélezett korcsolya! (ca. 0,6 – 0,8 Rádiusz). Tompa vagy elrozsdásodott korcsolyával, ugyanúgy mint jégen itt sem lehet rendesen korcsolyázni.
  Csúszásnál: súlypontot középre helyezzük.
  Gyorsításnál: felsőtestet előre döntjük, térdet enyhén behajlítjuk.
  Tolásnál: nagyobb erőkifejtés szükséges mint a jégen.
  Koszorúzásnál: nagyon jó oldaltartás.
  Előremenet: a súlyt inkább a bokára helyezzük.
  Hátramenet: a súlyt inkább a lábfej elejére helyezzük.
 

 

  HOME VISSZA TOP TOVÁBB Zur Webseite in deutscher Sprache