Telépítés és szerelés
   
  A FUN-ARENA Németországban készül. A FUN-ARENA technikailag egy nagyon fejlett és kipróbált produkt, melyre 10 éves gyári garanciát adunk. Minden egyes alkatrész, beépítés előtt szigorú minőségi ellenőrzésen megy keresztül. A FUN-ARENÁ-k megfelelnek az mindenkori  szabványoknak és követelményeknek. A FUN-ARENÁ-k átadás előtt TÜV vizsgálaton mennek keresztül. Aufbau einer FUN-ARENA
  A felépítés és az elbontás egyszerűen és gyorsan elvégezhető.
A felépítés 1 - 2 napig tart (a nagyságtól függöen), az elbontás rendszerint egy napot vesz igénybe.
Az FUN-ARENA különleges alapozás nélkül felépíthető.
Az acélalépítmény állítható lábai segítségével még ferde talajon is szerelhető.
  Az alapozással szembeni követelmények
Az alapozással szembeni  követelmények attól függenek, hogy a FUN FLOOR-Sportboden fixen vagy csak egy rövidebb időre lesz felállítva.
  Alapozás rövididejű (mobil) felállítás esetén:
Az altalajnak vízszintbe kell lennie. Ajánljuk a FUN FLOOR Sportboden lapok alá 20 - 30 mm vastagságú sztyropór lapok lehelyezését. Ezek a lapok kiegyenlítik a talaj kisebb egyenetlenségeit, valamint a felületet jobban vízszintbe lehet hozni.
  Alapozás fix telepítés esetén:
Amennyiben a FUN FLOOR Sportboden lapok korlát- és alépítményrendszerünk nélkül lesznek lerakva, akkor a talajnak vízszintbe, simának és 500kg/m˛ terhelhetőnek kell lennie.
Beton, bitumen vagy pflaszter alapozást ajánlunk.
Az így előkészített alapra horganyzott acélrács kerül. A FUN FLOOR Sportboden lapok védelmére az acélrácsra anyagtakaró kerül. Erre lesznek a FUN FLOOR Sportboden lapok lerakva majd a felső réteg összeheggesztve és simára csiszolva.
Ha a korcsolyapályát egyszer mégis csak máshová kell telepíteni, ez egyszerűen lehetséges. A FUN FLOOR Sportboden lapok az összeeresztések mentén át lesznek vágva, majd megfordítva újra lerakva.
Egy harmadik helyváltoztatás is lehetséges, A FUN FLOOR Sportboden lapokat szét kell vágni és a széleket újra kialakítani. Ezután megint össze lehet őket rakni. A leesett részek helyett új lapokat kell venni.
 

 

  HOME ZURÜCK TOP WEITER Zur Webseite in deutscher Sprache