A FUN-ARENA
   
  FUN-ARENA - a világon egyedülálló tulajdonságú sokfunkciós sportpálya. A szabadalmaztatott speciális padlóburkolata "FUN FLOOR Multi-Sportboden" alkalmassá teszi a legkülönbözőbb sportok egyidejű űzésére, mint például korcsolyázás vagy labdarúgás. FUN-ARENA - die Multi-Sport-Arena
  Az üresen álló tenisztermek példája bizonyítja legjobban, hogy mennyire fontos a sporttermek többfunkciós kivitelezése. Nem egy sportfajta van az előtérben, hanem több különböző trendsport és tömegsport is mint például a labdarúgás. Ha megfigyeljük a nemzetközi sporteseményeket, láthatjuk, hogy egyes sportágak a háttérbe szorulnak, mások viszont trendsportok lesznek. jelenleg a következő sportok vannak az előtérben:
  Soccer, Futsal (Trendsportok a labdarúgás területéről.)
Beach-Sport (beach-röplabda, beach-foci, beach-tenisz)
Hockey (görkorcsolya, jéghockey)
Sziklamászás (szabadban, teremben)
Kosárlabda, kézilabda, gördeszkázás.
  Ezen sportok egyidejű űzése csak a "FUN FLOOR Multi-Sportboden" padlószerkezeten lehetséges.
  A FUN-ARENÁ-t gyorsan lehet felépíteni vagy lebontani, ha szükséges egyszerűen szállítható, az ár-teljesítmény viszonya kiváló, energia és szervizigénye minimális.
  A jégsportok űzésére kínáljuk az ICE-ARENÁ-t és az ICEHOCKEY-ARENÁ-t, melyeknek különlegessége abban áll, hogy a jégfelület nem természetes jégből, hanem egy szabadalmaztatott műanyagból áll. Ez a felület a természetes jég csúszási hatásfokának 94%-át éri el, és így egész évben használható.
 

 

  HOME VISSZA TOP TOVÁBB Zur Webseite in deutscher Sprache